Loma Normandiassa

Luoteis-Ranskassa, Englannin kanaalin rannalla sijaitsevalla Normandialla on rantaviivaa noin 600 km. Upeat hiekkarannat ja viehättävät kylpyläkaupungit, kuten Cabourg ja Deauville, ovat olleet lomailijoiden suosiossa jo yli vuosisadan. Mont-Saint-Michelin keskiaikainen luostarisaari rannikon tuntumassa on kiinnostava matkailukohde. Toisen maailmansodan maihinnousun alueet ja muistomerkkeineen löytyvät Caen’in länsipuolelta. Myös Givernyn kylä ja ranskalaisen impressionistin Claude Monet'n entinen koti, tarjoaa paljon nähtävää upeassa ympäristössä. Dieppe, Ranskan vanhin merenranta lomakylä, Fécampin kuvankaunis satama sekä Etratin pikkukylä valkoisten kallioiden juurella soveltuvat erinomaisesti päiväretkien kohteeksi. Omassa loma-asunnossa voit rentoutua päivän päätteeksi, maistella camembert-justoa ja normandialaista siideriä, tai lasillisen calvadosta.

Normandiaan matkustaessa on mukavin vaihtoehto valita lennot Pariisiin ja vuokrata sieltä loma-ajaksi auto. Pariisista esimerkiksi Cabourgiin on noin 230 km. Interhomella on Normandiassa tarjolla noin 240 vuokrattavaa loma-asuntoa. Katso Normandian loma-asuntomme.

loma-normandiassa

Auttaaksemme lomasuunnittelussa olemme tehneet lomaesimerkin omatoimisesta viikon teemamatkasta Normandiaan. Vuokraa Interhomelta loma-asunto ja varaa omatoimisesti sinulle sopivimmat lennot ja vuokra-auto. Hintaesimerkissä on mukana oma huoneisto, mukavat lennot ja vuokra-auto viikoksi – ja juuri sinun toiveittesi mukainen lomaohjelma.

Kesäloma Normandiassa - 340 €/henkilö

Lomaesimerkki: omatoimimatka neljälle Normandiaan, sisältäen lennot, auton ja tämän huoneiston viikoksi, Cabourg, Normandia, ajalla 11.6.-18.6.2014 (ke-ke).

- Norwegianin suorat lennot Helsinki-Pariisi-Helsinki 771 €
- vuokra-auto viikoksi, esim. Citroen C3 (autoeurope.fi), 144 €
- 3-huoneen huoneisto, 63 m2, kohde FR1807.175.6, 445 €

Hinta yhteensä neljältä 1.360 €, eli 340 €/henkilö!
(varaustilanne 17.2.2014, laskelman hinnat sitoumuksetta)

Huom! varaa erikseen sopivimmat lennot ja vuokra-auto