Bilbao, Biarritz, Baskimaa

Baskimaalla, Biskajanlahden rannalla on paljon leveitä hiekkarantoja kallioisine luolineen ja aallokkoineen. Ylelliset merenrannan lomakylät sekä viehättävät pikkukylät sijaitsevat alueen vehreiden kukkuloiden juurella. Vuokraamalla lomahuoneiston voit nauttia kuvankauniista maisemista omalta parvekkeelta. Voit vuokrata lomallesi isomman lomatalon tai huvilan yhdessä ystäviesi kanssa ja tutustua läheltä paikalliseen kulttuuriin ja ihmisiin. Tarjolla on myös monia harrastusmahdollisuuksia: melontaa, pyöräilyä ja ratsastusta, ja Ranskan parhaat surffausmahdollisuudet. Biarritzin ja St Jean de Luzin rannikon hiekkarannat houkuttelevat Big Wave -surffaajia ympäri Eurooppaa. Nauti paikallisista herkuista, meren antimista, erinomaisista viineistä ja oman loma-asunnon mukavuudesta ja vapaudesta.

Kulttuurin ystävät voivat vierailla Bilbaossa, Baskimaan pääkaupungissa. 350000 asukkaan Bilbaon ehdoton päänähtävyys on vuonna 1997 avattu Guggenheim-taidemuseo.

Luonnonystäville ja vaeltajille Baskimaa sekä Ranskan Pyreneet tarjoavat mahdollisuuksia kalastaa, vaeltaa poluilla, kylpeä kuumissa mineraalilähteissä ja ihastella upeita jäätiköitä. Vuokraa oma lomatalo tai huoneisto ja nauti aidosta ilmapiiristä. Täällä voit edelleen nähdä miehiä baskien perinteisissä puvuissa tai lapsia pelaamassa perinteistä pelota-pallopeliä. Omassa loma-asunnossa pääset lähelle baskien kulttuuria ja elämäntapaa – saat lomaltasi enemmän. Katso kaikki loma-asunnot Biarritzin alueella.

baskimaa

Auttaaksemme lomasuunnittelussa olemme tehneet lomaesimerkin omatoimisesta viikon teemamatkasta Baskimaalle. Vuokraa Interhomelta loma-asunto ja varaa omatoimisesti sinulle sopivimmat lennot ja vuokra-auto.

Hintaesimerkissä on mukana oma huoneisto, mukavat lennot ja vuokra-auto viikoksi – ja juuri sinun toiveittesi mukainen lomaohjelma. Vertaa Interhome-loman laatua ja hintaa matkanjärjestäjien teemalomiin ja valmismatkoihin!

fr3494.101.1

Omatoimiloma kahdelle "Baskimaa-Bilbao-Biarritz" - 586 €/henkilö

Lomaesimerkki: Omatoiminen lomamatka kahdelle, sisältäen lennot, auton ja loma-asunnon viikoksiSaint-Jean-de-Luz, ajalla 20.-27.9.2014.


- lennot (lufthansa.com) Helsinki-Bilbao-Helsinki 2x 301 € 
- vuokra-auto viikoksi (autoeurope.fi), esim. Opel Corsa, 144 € 
- 2 huoneen huoneisto, 45 m2, kohde FR3494.140.1, yht. 426 €  

Hinta yhteensä kahdelta 1172 €, eli 586€/henkilö!

(varaustilanne 27.2.2014, laskelman hinnat sitoumuksetta)

Huom! Varaa erikseen sopivimmat lennot ja vuokra-auto