5 syytä vuokrata oma talo tai huoneisto lomalle

Tila ja vapaus, hinta, laatu ja turva, paikallinen elämäntyyli... Listasimme viisi syytä, miksi lomakodin vuokraaminen voittaa hotelliloman.

 1. Enemmän tilaa ja vapautta

  Erityisesti perhelomailija arvostaa reilua tilaa, kiireettömiä aamuja ja yhdessäoloa. Omassa keittiössä voi kokata 4-tähden illallisen paikallisista herkuista ja nauttia sen hyvässä seurassa lomakodin terassilla. Viikonlopun kaupunkilomalle voi vuokrata upean kattohuoneiston. Koko perheen kesälomaan sopii suuri huvila omalla uima-altaalla. Hiihtoloman kruunaa tilava alppimaja Keski-Euroopan parhailta rinteiltä.

 2. Lomakoti on edullinen

  Oli kyseessä omatoiminen aurinkomatka Ranskan Rivieralle, rantaloma Costa Blancalla, teemamatka Toscanaan, kaupunkiloma Roomaan tai laskettelumatkalle Alpeille, oma loma-asunto on laadukas ja edullinen majoitusvalinta. Jos matkustaa isommalla ryhmällä, voi valita suuren talon tai huoneiston, jolloin loma-asunnon vuokra tulee vieläkin edullisemmaksi.

  Löydä täydellinen lomakoti »

 3. Helppoa ja turvallista

  Loma-asunnon vuokraaminen Interhomelta on helppoa ja turvallista. Interhomen oma toimisto Suomessa auttaa lomakohteen valinnassa ja palvelee kaikissa vuokraukseen liittyvissä asioissa. Interhome on vastuullinen sopimuskumppani, joka huolehtii lomasi onnistumisesta ja vuokraamasi loma-asunnon korkeasta laadusta. Matkaaja ei jää lomallaan oman onnensa nojaan, vaan Interhomen yhteyshenkilö tai paikallistoimisto opastaa ja auttaa myös ongelmatilanteissa.

  Lue: Interhomelta vuokraat lomahuoneiston helposti - omatoimimatkaajan kumppani vuodesta 1965 »

 4. Voit elää kuin paikalliset

  Interhomella on paljon kohteita alueilta, joissa pääsee maistamaan aitoa paikallista elämää. Maalaisromantikko voi vuokrata pikkutalon Provencen maaseudulta, idyllisen villan viinialueelta Toscanasta tai huoneiston kalastajakylästä Kataloniasta. Aamiaisleivät voi hakea lähileipomosta, ruokaostokset hoituvat torilla, lounaan voi nauttia paikallisten lempiravintolassa, paikallisessa seurassa.

 5. Ylivoimainen kohdetarjonta

  Interhomella on yli 30 000 vuokrattavaa loma-asuntoa 30 maassa. Valikoima ei lopu kesken. "Käytännössä meillä on aina tilaa", Interhomen toimitusjohtaja Miikka Hepo-oja sanoo. "Vuokrattavia loma-asuntoja löytyy suosituista kohteista ympäri maailman, mutta myös alueilta, joille valmismatkoilla ei pääse."

  Lue: Ihanat lomatarinat Etelä-Euroopasta: "Loma-asunto hipoi täydellisyyttä" »

Teksti: Mediacontent