Autolomalle Saksaan

Autoloman suunnittelu kannattaa aloittaa valitsemalla yksi tai kaksi pääkohdetta, jonka ympärille loman rakentaa. Saksassa nähtävää ja koettavaa on niin paljon, ettei yhdelle lomalle kannata kaikkea sisällyttää, vaan kiireettömyys on valttia ja luo loman tunnelmaa! Interhomen tarjonnasta löydät toiveittesi loma-asunnon, jonka voit vuokrata (esim. kesäkuussa) haluamallesi ajalle vaikkapa vain 4-5 yöksi.

 beach chair Baltic Sea Summer

Suuntaa ensi kesänä Pohjanmeren rannikolle. Ajomatkaa Trvemündestä esim. Norddeichiin on vain noin 360 km. Vuokraa sieltä oma lomatalo meren ääreltä ja nauti rantaelämästä, kävelystä hiekkadyyneillä ja vuoroveden tyhjentämillä rannoilla. Tee päiväretkiä ympäristöön, näe Bremerhavenin satama ja Bremenin soittoniekat.   

Suuntaa kesälomallasi Reinin tai Moselin alueelle. Näe viinitiellä jokivarsien hurmaavat kylät, keskiaikaiset linnat ja vieraile seudun viinitiloilla. Jos pidät kävelyretkistä ja kiireettömästä menosta, rentoudu kauniilla maaseudulla ja vieraile linnoissa, luostareissa ja palatseissa, jotka henkivät saksalaista romantiikkaa tai suuntaa Schwarzwaldin tai Baijerin vuoristomaisemiin. Tai näe Saksan suurkaupunkien vilinä, upea arkkitehtuuri ja kulttuuritapahtumat. Vuokraa toiveittesi loma-asunto, mukava talo tai tilava huoneisto. Suunnittele nyt kesän automatka Saksaan! Suosittuja oma-alueita Saksassa: Pohjanmeren alue Itämeren alue Reinin jokilaakso-Pfalz Hunsrück Rein - Mosel - Ahr - Lahn Berliini Baijeri - München Schwarzwald

Etsi haluamasi loma-alue Saksasta kartan avulla

Linkkejä loman suunnitteluun:   
Finnlines
Saksan viinitie