Asiakkaamme suosittelee: huvilaloma Kroatiassa

Kaikki alkoi siitä kun päätin järjestää vaimoni vuosipäivät teemalla "Half-Past-Hundred partyt” ulkomailla lämpimässä lyhyen lentomatkan päässä, muutaman hyvän ystävämme kanssa.
Netti auki ja etsimään, hakusanoja Googleen ja JESS, se oli siinä - Interhome.fi. Ei muuta kuin selaamaan sivustoa, joka on todella helppokäyttöinen ja selkeä.

Kohteeksi valikoituikin nopeasti Kroatia ja sieltä upea Villa Anamarija aivan Adrianmeren rannalta. Soitto Interhomeen ja varaus oli taputeltu muutamassa minuutissa henkilökunnan loistavan ja nopean palvelun ansiosta. Varasin koko huvilan omaan käyttöön (kaikki viisi kerrosta, eli reilut 200m2) neljälle hengelle.

hr4910.305.1_b

Jo Interhomen upeissa kuvissa kohde näytti hienolta, mutta paikan päällä sitten tapahtuikin jotain aivan uskomatonta. Luonnossa vieläkin hienompi! Olen paljon matkustanut ja joskus pettynyt, mutta tässä kohteessa toimi niin Interhome, kuin itse kohdekin. Voi todeta hyvillä mielin että saimme LUKSUSTA koko rahan edestä. Villa oli vuoden vanha ja varustetaso huippuluokkaa.

Kiitos Interhome ja eritoten yhteyshenkilömme Anu, jonka kanssa kaikki asiointi oli helppoa, luontevaa ja luottamuksellista. Jatkossa kun etsin lomakohdetta ulkomailta, niin numero on tallessa. Näkymät uskomattomat ja Kroatia lomakohteena aivan huippu. Suosittelen lämpimästi.

- Kassu
//www.interhome.fi/kroatia/keski-dalmatia/trogir-okrug-gornji/lomatalo-hr4910.305.1/

hr4910.305.1_a   hr4910.305.1_c