Interhome lomailee - Costa del Sol

Suuntasimme reilun viikonmittaiselle kesälomalle Espanjaan, Costa del Solille viime elokuussa. Aurinkorannikko sopi tämän kertaisiin lomatarpeisiimme hyvin, sillä pääsimme suoralla lennolla Malagaan ja siirtymä lentokentältä loma-asunnollekin oli lyhyt. Lentokentältä vuokrasimme auton, jolla n. 36 km matka taittui nopeasti.

Calahonda_ES5710.150.3     calahonda

Lomallemme varattu loma-asunto Cascadas de Calahonda osoittautui täydelliseksi valinnaksi. Vietimme suuren osan ajasta isolla terassillamme, josta oli mahtavat näkymät merelle ja Afrikkaan saakka. Katoksen alla olevan terassipöydän äärellä nautimme ruokailuista aamiaisesta illalliseen, auringonpaisteelta suojassa ja  aurinkotuoleissa oli mukava paistatella Espanjan lämmössä. Loma-asunnon sisustus oli tyylikäs ja keittiö hyvin varusteltu. Erityistä mukavuutta meille toi hiljainen makuuhuone lapsellemme sekä autohalli, josta oli suora käynti hissillä loma-asunnon ovelle - ruokaostosten ja laukkujen kantaminen ei siis tuottanut ylimääräisiä hikipisaroita kuumasta säästä huolimatta!

Lomakiinteistössä on useita asuntoja ja niiden yhteiskäytössä kaksi suurta allasaluetta. Altailla ei ollut ruuhkaa, vaikka lomamme ajoittui huippusesonkiin jolloin myös etelä-eurooppalaiset viettivät lomiaan. Moneen otteeseen olimme altaan ainoat käyttäjät iltapäivällä.

Calahonda_beach      Calahonda_Pueblo

Cascadas de Calahonda sijaitsee melko korkealla paikalla noin 2km Calahondan keskustasta. Maisemat korkealta olivat upeat, mutta tie loma-alueelle on jyrkkä ja auto siten välttämätön. Autolla tosin pääsimme näppärästi katsastamaan mahtavien hiekkarantojen lisäksi lähipaikat kuten Fuengirola, La Cala de Mijas, Benalmádena, Torremolinos ja Marbella. Lisäksi teimme retken Mijas Pueblon valkoiseen vuoristokaupunkiin, jossa lämpötila oli mukavan viileä ja tunnelma kiireetön.

Lomaterveisin,
Miikka
Interhome Suomi