Interhome lomailee - Costa Blanca

Tänä kesänä suuntasimme elo-syyskuun vaihteessa Deniaan Costa Blancalle. Erilaisia vaihtoehtoja loma-asunnoiksi on runsaasti – jokaiseen toiveeseen ja budjettiin. Etsimme tällä kertaa omaa taloa uima-altaalla rauhallisella paikalla, mutta kohtuullisen matkan päästä meren rannalta. Nopean seulonnan tuloksena valitsimme Casa Juanin.

CasaJuan CasaJuan_2

Suorat lennot Alicanteen varasimme jo hyvissä ajoin – kannattaa hyödyntää lentoyhtiöiden alennusmyyntejä ja suunnitella kesän matka vaikka jo syksyllä. Vuokra-auto löytyi myös helposti, joten omatoimiloma oli nopeasti paketoitu.Denia sijaitsee noin 100km päässä Alicanten lentokentältä ja matka taittuu nopeasti noin tunnissa AP-7 moottoritietä pitkin. Maksuton vaihtoehto kulkee rannikkoa pitkin ja se onkin mainio vaihtoehto mikäli aikataulu antaa myöten.

Deniassa toimii Interhomen paikallistoimisto, josta noudimme avaimet ja saimme tarkemmat ajo-ohjeet vuokraamamme talon löytämiseksi. Itse talo täytti toiveemme ja erityismaininta useista oleskelupaikoista suojaisella pihalla, josta upea näkymä Montgo-vuorelle/luonnonpuistoon. Lomamme osui historiallisen kuumaan ajankohtaan (lämpömittari kipusi parhaimmillaan 39 asteeseen), joten useat varjopaikat helpottivat etenkin lasten oleskelua. Talo oli sisältäkin hyvin siisti ja kaksi kylpyhuonetta tuovat mukavuutta ja joustoa lomailuun.

Casa Juan sijaitsee n. 3km Denian keskustasta ja lähin kauppa n. 2km päässä, joten suosittelen auton vuokraamista tämän lomatalon varaajille. Auto on muutenkin kätevä matkakumppani, sillä lähellä on paljon mukavia kohteita päiväretkelle. Kiireettömällä lomallamme ehdimmekin käydä mm. Javeassa, Calpessa, Benidormissa, Naunniemellä, Guadalestin vuoristokylässä sekä Gandiassa. Aktiivisemmasta lomasta pitävälle suosittelen Montgon ja Ifachin huipulle kiipeämistä, joista avautuvat näkymät ovat vaivan arvoiset.

Benidorm Javea

Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan lomalle Costa Blancalle. Alue on säävarma aina toukokuusta syyskuun loppuun, lennot edullisia ja loma-asuntovalikoimamme kattava!

Lomaterveisin,
Miikka
Interhome Suomi