Uusi sivustomme – varaa loma-asuntosi nopeammin ja helpommin!

Etsi ja varaa seuraava lomakohteesi nopeammin ja helpommin kuin koskaan aikaisemmin. Uudistunut sivustomme tarjoaa raikkaan ulkoasun lisäksi helppokäyttöiset hakutoiminnot, paljon uusia ominaisuuksia ja enemmän kohdekuvia. Heti etusivulta löydät erilaisia lomaideoitamme. Tutustu uudistettuun sivustoomme saman tien!

Tärkeimmät uudistukset lyhyesti: 

Hakutoiminto –  Loma-asunnon etsintä on tehty erittäin helpoksi. Hakukoneemme ehdottaa sopivia vaihtoehtoja sitä mukaa kun lisäät toiveitasi. Tutustu uudistettuun hakuun videon avulla:

 

Karttahaku Vain muutamalla klikkauksella näet Google Maps –etsinnässä valitsemiesi loma-asuntojen sijainnin kartalla – näppärää ja nopeaa! Voit myös etsiä sopivia lomahuoneistoja esimerkiksi Gardajärven läheltä tai omaa huvilaa Ranskan Rivieralta. Katso videolta kuinka karttahakumme toimii:

Suosikit -lista – Lisää mielenkiintoisimmat talot, lomahuoneistot ja villat suosikkilistallesi. Kokoa niistä oma lomaluettelo (PDF-tiedostona) tai lähetä suosikit ystävillesi; vertaa kohteiden ominaisuuksia ja valitse juuri sinulle paras loma-asunto. Katso lisää videolta:

 

Reittiopas – Lisää vain muutama tieto ja Google Maps –reittiopas näyttää parhaimman reitin sekä tarvittavan matka-ajan esimerkiksi lentokentältä tai lähimmältä juna-asemalta aina lomatalolle saakka. Tutustu reittioppaaseen videon avulla: