Interhomen tyytyväisyystakuun

Uutta ja ainoastaan Interhomella: takuu tyytyväisyydestäsi!

Tyytyväisyytesi on onnistumisemme tae! Tarjoamme sinulle varmuuden, että vuokraamasi loma-asunto on juuri sellainen, kuin Interhome-nettisivuillamme on kuvaustekstissä kerrottu. Takaamme sen. Saat muuten rahasi takaisin.

Interhomen tyytyväisyystakuun ansiosta on vuokraamasi loma-asunto automaattisesti vakuutettu lomasi alkaessa odottamattomia yllätyksiä vastaan – ilman lisäkulua. Hyvitämme enintään 5000 EUR maksamastasi vuokrasta loma-asunnon odottamattomien, merkittävien puutteiden ilmetessä. Nopeasti ja ilman ylimääräistä vaivaa.

Interhomen tyytyväisyystakuun tärkeimmät huomiot:

  • Korvaus enintään 5000 EUR.
  • Vakuutuksen voimassaolo alkaa loma-asunnon vuokraamisesta ja päättyy 24 tuntia loma-asunnon vastaanottamisen jälkeen.
  • Merkittävät puutteet ovat puutteita, joiden vuoksi loma-asunnossa ei voi oleskella normaaleissa olosuhteissa, tai palveluiden puutteita jotka ovat olleet todistetusti ratkaisevia tekijöitä loma-asuntoa valittaessa.


Raportoi kaikista puutteista vuokraamassasi loma-asunnossa 24 tunnin sisällä loma-asunnon vastaanottamisesta soittamalla +41 44 283 32 22. Allianz Service Center on tavoitettavissa maanantaista perjantaihin arkipäivinä klo 8-18. Aukioloaikojen ulkopuolella ja yleisinä vapaapäivinä, kuten myös 24.12. sekä 31.12., puutteet tulee ilmoittaa seuraavana päivänä, kun Service Center on auki.

Vakuutuksen yleiset ehdot löydät täältä.
Vakuutus on voimassa kaikissa varauksissa 1.5.2017 alkaen.

Allianz Travel Insurance