Meistä

Vuokrattavana yli 50.000 tarkastettua loma-asuntoa, taloa ja huoneistoa

Toiveittesi lomakohteen löydät varmasti Interhomen yli 50.000 loma-asunnon valikoimasta 31 maassa – olipa toiveesi sitten talo maaseudulla, huvila meren äärellä, huoneisto kaupungissa, mökki vuoristosta tai linna puutarhoineen. Kaikki loma-asuntomme ovat Interhomen tarkastamia ja luokittelemia. Lisäksi vastaamme sopimuskumppaninasi, että vuokraamasi loma-asunto on kuvauksen mukainen ja että olet tyytyväinen myös lomasi jälkeen.
Löydä toiveittesi loma-asunto

Asiakaspalvelu ja oma toimisto Suomessa - SOITA

Hyödynnä kokemuksemme loma-asuntojen vuokrauksessa – kerro toiveesi ja pyydä meiltä lomaehdotus. Vastaamme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin ja annamme vinkkejä, jotta lomasi onnistuisi. Olemme palvelleet suomalaisia asiakkaitamme jo vuodesta 1993. Soita toimistoomme 09 819 4050 tai lähetä meille sähköpostia. Toimistoajan ulkopuolella voit soittaa myös englanninkieliseen 24/7 -puhelinpalveluumme +41 (0) 43 810 91 26.
Kysymyksiä? Ota meihin yhteyttä!

Vastaamme lomasi onnistumisesta - oma yhteyshenkilö kohteessa

Interhomen henkilökunta vastaa, että vuokraamasi loma-asunto on kuvauksen mukainen ja voit viettää rentouttavan loman. Interhomen paikallistoimisto tai loma-asuntosi oma yhteyshenkilö opastaa sinua ja huolehtii, että kaikki on kunnossa lomasi aikana ja että lomasi onnistuu.
Paikalliset palvelut

Luotettavaa loma-asuntojen vuokrausta - sveitsiläistä laatua vuodesta 1965

Interhome perustettiin vuonna 1965 Sveitsissä, ja yrityksellä on siten monen vuosikymmenen kokemus loma-asuntojen vuokrauksesta. Tänä päivänä Interhome on Euroopan johtava vuokrattavia loma-asuntoja, lomataloja ja –huoneistoja tarjoava yritys. Emoyhtiön HHD AG:n, pääkonttori sijaitsee Glattbruggissa, Zürichissä. Yrityksen omistaa Hotelplan Holding AG, omistajanaan 100%:sesti Migros, Sveitsin suurin kaupanalan yritys.
Katso yritysprofiili