Rakasta luontoa- sen suojelu koskee kaikkia

Interhome Group haluaa olla roolimalli, kun on kyse kestävästä kehityksetä. Tunnemme velvollisuutenamme jättää ehjä ympäristö tuleville sukupolville. Tällä tavoin voit asiakkaanamme osallistua luonnon suojelemiseen lomallasi. Koko summa ohjataan kestävän kehityksen projekteihin, joita ohjaa M Climate Fund parterimme myclimaten kautta.

Olemme sitoutuneet ilmastonsuojeluun paitsi asiakkaidemme ja emoyhtiömme Migrosin suhteen myös kansainvälisesti. Interhome Group on allekirjoittanut UN World Tourism Organization’s “Glasgow Declaration on Climate Action in Tourism” ja näin ollen sitoutunut puolittamaan kasvihuonepäästöjä vuoteen 2030 mennessä ja saavuttamaan nollatason viimeistään vuonna 2050.

Lue lisää tavoitteistamme, yhteistyöstämme myclimaten ja mehiläistensuojeluohjelman kanssa. Kestävän kehityksen tiimimme on kerännyt yhteen hyödyllisiä vinkkejä, ei vain lomia varten, vaan myös jokapäiväiseen elämään juurikin sinua varten. Kestävällä kehityksellä ei ole päättymispäivää, jonka vuoksi olemme jatkuvasti ja sinnikkäästi sitoutuneet kestävään loma-asuntomatkailuun tänään ja huomenna.

Monimuotoisuus

Ilmastonmuutoksella on merkittävä vaikutus luonnon monimuotoisuuteen joka vuorostaan vaikuttaa turismiin. Biodiversiteetti on luonnon monimuotoisuutta, joka käsittää maapallon elämää sisältäen kasvit, eläimet ja mikro-organismit. Ilmastonmuutoksen myötä ekosysteemit muuttuvat ja biodiversiteetti on uhattuna. Tämä voi johtaa tärkeiden elinympäristöjen menetykseen, eläinlajien sukupuuttoon sekä luonnonilmiöiden muutoksiin ja sijainteihin, kuten kukintoihin tai muuttoliikehdintään.

Näillä muutoksilla on suora vaikutus turismiin, sillä monet haluavat kokea luonnon puhtaimmillaan ja koskemattomana. Esimerkiksi koralliriutat jotka ovat tärkeitä merien biodiversiteetille, tuhoutuvat meren lämpötilan ja happamuuden noustessa, mikä tekee näistä kohteista vähemmän kiinnostavia turisteille. Vastaavasti muutokset villieläinkantoihin voivat hankaloittaa tiettyjen lajien tavoitettavuutta, joka vaikuttaa turistin kokokonaiskokemukseen.

Turismilla on myös mahdollisuus osalistu ilmastonsuojeluun, jolla voidaan ehkäistä ongelmia. Ala on merkittävä kasvihuonekaasujen tuottaja erityisesti kulkemisen ja energian käytön vuoksi. Tämän vuoksi vastuullinen turismi minimoi hiilipäästöt ja vähentää vaikutusta luonnon ekosysteemeihin - kaikki on elintärkeää ilmastonmuutoksen kielteisten vaikutusten vähentämiseksi biodiversiteetille.

Yhteenvetona ilmastonmuutos ja biodiversiteetin menetykset vaikuttavat suuresti turismiin, minkä vuoksi alan täytyy tehdä toimia minimoidakseen ongelman vaikutus ja mukautua muuttuviin olosuhteisiin. Nostamalla esiin vastuullisen turismin käytäntöjä, voimme auttaa biodiversiteetin suojelemisessa ja varmistaa, että tulevat sukupolvet voivat nauttia planeettamme kauneudesta.

Save the bee – save our earth!

Ilmastonmuutos

Ilmastonmuutos johtuu kasvihuonekaasujen kasvusta maapallon ilmakehässä. Näitä kaasuja ovat muun muassa hiilidioksidi, metaani ja typpioksidi. Nämä kaasut vangitsevat auringon lämpöä ja aiheuttavat planeettamme lämpötilan nousun, joka johtaa säämallien, merenpinnan ja luonnollisten ympäristöjen muutokseen. Majoitussektori turismissa on merkittävä kasvihuonekaasujen tuottajat johtuen suuresta energiankulutuksesta ja riippuvuudesta fossiilisiin polttoaineisiin. Vastuullisen turismin käytännöt kuten uusiutuvien energialähteiden käyttö, energian kulutuksen vähentäminen, jätteenvähentämisen suunnitelmien käyttöönotto, auttavat pienentämään majoitussektorin vaikutusta ilmastonmuutokseen ja edistävät ympäristön kestävyyttä.

Kasvihuonepäästöjen vähentäminen

Asiakkaamme

Olemme sitoutuneet yhteiseen parempaan tulevaisuuten ja me kaikki haluamme asiakkaittemme olevan innostuneita, inspiroituneita sekä sitoutuneita kun puhumme avoimesti ja rehellisesti kehityksestämme.

Partnerimme

Matkustaminen ei voi olla kestävää mikäli osakkaanomistajat, partnerit ja tuotantoketju ei ole sitoutunut ja tukeva. Tuomalla kaikki mukaan tälle matkalle opettamaan ja inspiroimaan toinen toisiamme sekä vaatimaan muutosta.

Paikkamme

Säännöllinen tuoteanalyysi todellisen muutoksen tunnistamiseksi ja käynnistämiseksi, mukaan lukien paikkaperusteiset strategiat, yhteisövetoinen matkailu ja luonnonmukaiset ratkaisut.

Vastuullinen majoitus

Henkilökunta

Henkilöstön kehittyminen ja kouluttaminen sekä hyvinvointi ja onnellisuus on aina ollut keskeistä työyhteisössämme ja jatkamme sen kehittämistä sekä laajentamista.

Vapaaehtoistyö

Toimisto

Jatkuvat parannukset jätteen vähentämiseksi, luomme tehokkuutta ja terveellisesti toimivan ympäristön. Tunnistamme, että taloudellinen järjestelmämme on avainasemassa vähentämässä uhkaa luonnolle ja jatkamme oman vaikutuksemme vähentämisen työtä.

Turvallisesti omassa loma-asunnossa!

Vain valikoituja ja tarkastettuja loma-asuntoja

Laatu on meille tärkeintä

Jokainen loma-asunto on tarkastettu ennen saapumistasi onnistunutta lomaasi varten.

Henkilökohtainen palvelu paikan päällä

Hyödynnä ammattitaitomme ja kokemuksemme.

Avainten nouto onnistuu helposti henkilökuntamme avustuksella. Paikallinen palvelumme auttaa kaikissa kysymyksissäsi ja antaa mielellään vinkkejä lomakohteesta sekä opastaa vuokraamasi loma-asunnon käyttöön.

Unohtumaton lomaelämys

Rauhaa ja yksityisyyttä omassa loma-asunnossa.

Suunnittele lomasi aikataulu itse ja nauti loma-asunnon tilasta sekä vapaudesta yhdessä seurueesi kanssa.

Miksi Interhome on paras valinta?

Interhome on luotettava, vastuullinen kumppanisi loma-asunnon vuokrauksessa. Jo 50 vuoden kokemuksellaan Interhome vastaa, että vuokraamaasi talo, lomahuoneisto tai huvila on kuvauksen mukainen, ja että olet tyytyväinen myös lomasi jälkeen. Vuokraa lomallesi vaikkapa talo Ranskassa, villa Italiassa, huvila omalla uima-altaalla Espanjassa, lomahuoneisto meren rannalla Kroatiassa, tai upea chalet, alppimaja tai kodikas mökki Alpeilla Sveitsissä tai Itävallassa.

Tilaa, vapautta ja yksityisyyttä omassa loma-asunnossa

Nauti tilasta ja vapaudesta perhelomalla lasten kanssa tai lomalla ystäviesi kanssa - oma mukava talo tai lomahuoneisto on toista kuin hotelli. Valitse kesäloma Ranskan Rivieralla, rantaloma Costa Blancalla, teemamatka Toscanassa, kaupunkiloma Roomassa tai laskettelumatka Alpeilla. Nauti kiireettömistä aamuista, rentoudu talosi terassilla ja vietä lomaa omilla ehdoillasi. Interhome-loma on laadukas ja uskomattoman edullinen - vertaa hintaa ja laatua valmismatkaan!

Liity uutiskirjeemme tilaajaksi
Saat säännöllisesti uusimpia uutisia ja matkavinkkejä suoraan sähköpostiisi.