Kilpailusäännöt

Kerro kaverille
Voita autoloma Eurooppaan -säännöt

1. Järjestäjä
Kilpailun toteuttaa yhteistyössä Finnlines, PL 197, 00181 Helsinki ja Interhome Oy, Tolsankuja 3, 02400 Kirkkonummi (jäljempänä ”järjestäjät”).
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja kilpailuun liittyviä päätöksiä sekä osallistumissivustolla olevia tarkentavia ehtoja.

2. Osallistuminen
Voita autoloma Eurooppaan -kilpailuun voivat osallistua kaikki 18-vuotta täyttäneet yksityishenkilöt lukuun ottamatta Finnlinesin ja Interhomen palveluksessa olevia henkilöitä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista.
Kilpailuun voi osallistua Finnlinesin nettisivuilla sekä MATKA 2018 -messuilla Finnlinesin ja Interhomen osastoilla.

3. Osallistumisaika
Osallistumisaika alkaa 3.1.2018 ja päättyy 31.1.2018 klo 23.59. Päättymisajan jälkeen vastaanotetut yhteystiedot eivät osallistu kilpailun palkinnon arvontaan.

4. Palkinto
Kilpailun voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Arvomme kaikkien vastaajien kesken Finnlinesin ja Interhomen lahjakortin. Finnlinesin lahjakortti oikeuttaa yhteen Finnlinesin meno–paluulaivamatkaan 2–4 henkilölle ikkunallisessa A-luokan hytissä reitillä Helsinki–Travemünde–Helsinki, sisältäen yhden henkilöauton (enint. 6 m pitkä) kuljetuksen, ei aterioita. Interhomen lahjakortti, arvo 800 €, loma-asunnon vuokraukseen varaustilanteen mukaisesti.
Lahjakortti on veronalaista ansiotuloa, joka lahjakortin saajan tulee ilmoittaa ansiotulonaan veroilmoituksessaan samalla tavoin kuin mahdolliset muut ansiotulonsa. Tästä syystä voittajalla on halutessaan oikeus kieltäytyä palkinnosta seitsemän (7) päivän kuluessa saatuaan tiedon kilpailussa voittamisesta ja palkinnosta.
Finnlinesin lahjakortin matkustusaika on 1.2.2018–31.12.2018.
Intehomen lahjakortin matkustusaika on 1.2.-31.12.2018.
Palkintomatkat ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi siirtää toiselle henkilölle tai muuttaa rahaksi. Palkintomatkalahjakorttien voimassaoloaikaa ei voi muuttaa eikä matkoja voi vaihtaa rahaksi. Käyttämättömästä lahjakortin summasta ei saa hyvitystä. Lahjakorttia ei voi käyttää mahdollisiin lisäpalveluihin tai paikan päällä suoritettaviin maksuihin. Mahdolliset satama- ja polttoainelisämaksut sekä oman auton polttoaine- ym. kustannukset eivät sisälly lahjakortteihin. Hyttiluokka saatavuuden mukaan. Finnlinesin palkintomatkalahjakortti luovutetaan lähtöselvityksessä.

5. Arvonnassa voittaminen ja voitosta ilmoittaminen
Arvomme matkalahjakortit osallistumisajan päätyttyä (viimeistään 7.2.2018 mennessä). Palkinnosta ilmoitetaan henkilökohtaisesti osallistujan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen tai puhelinnumeroon. Mikäli palkintojen voittajaa ei tavoiteta esimerkiksi virheellisten yhteystietojen vuoksi seitsemän (7) päivän kuluessa tai palkintojen voittaja kieltäytyy palkinnosta seitsemän (7) päivän kuluessa saatuaan tiedon kilpailussa voittamisesta ja palkinnoista, palkintojen voittaja valitaan uudelleen muiden osallistujien joukosta.
Mikäli voittaja on menetellyt näiden sääntöjen tai kilpailun muiden ehtojen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, johtaa tämä poissulkemiseen palkinnon arvonnasta. Arvonnan järjestäjillä on oikeus hylätä ne osallistujat, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai voiton todennäköisyyksien muuttamiseksi.

6. Vastuut
Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjät eivät vastaa palkinnon saajan matkavakuutuksista eikä liikennevakuutuksista.
Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjät kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai lahjakortin vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjät myös kaikesta vastuusta liittyen lahjakortin myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai arvonnan palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.
Järjestäjien vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.
Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjien päätöksiä. Järjestäjät pidättävät oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen
Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman eri suostumusta. Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin, jos osallistuja on antanut tähän suostumuksensa. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä, rekisteröidyn oikeuksista ja niiden toteuttamisesta on saatavilla kilpailun tietosuojaselosteesta. Osallistuja myöntää järjestäjille oikeuden käyttää palkinnon voittaneen osallistujan nimeä, kuvaa tai lausumaa kilpailuun liittyvässä aineistossa eri medioissa ilman erillisiä suostumuksia tai eri korvausta.

8. Facebook ja Instagram
Facebook ja Instagram eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi Voit autoloma Eurooppaan -kilpailua millään tavalla, eikä se liity mitenkään Facebookiin tai Instagramiin. Jokainen kilpailuun osallistuva vapauttaa Facebookin ja Instagramin kaikesta vastuusta.

★★★★★  Erittäin hyvätasoinen, laadukas kalustus ja varustus, ylellinen ja viihtyisä sisustus.

★★★★  Hyvätasoinen, mukava kalustus ja varustus, laadukas ja viihtyisä sisustus.

★★★  Mukava, keskitasoa parempi kalustus ja varustus, viihtyisä sisustus ilman ylellisyyttä.

★★  Normaalia paikallista loma-asuntojen keskitasoa, asianmukainen kalustus ja varustus.

★  Yksinkertaisesti ja niukasti kalustettu ja varustettu, vaatimaton mukavuus ja sisustus.

Kohdenumero: AT6574.280.1

Lomahuoneisto Bella Monte ★★★

Itävalta » Arlberg » Pettneu am Arlberg

5 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Erinomainen 12 arvioinnit
Thanks a lot to XXX for keeping up the apartments. Everything is in excellent condition. L'appartement est de bonne facture, tout est neuf, très bien équipé en matériel. Le propriétaire est très sympathique et avenant. Le bus est direct pour aller à la station de ski.
alkaen EUR 440,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: AT6410.301.1

Lomatalo Chalet St. Wendelin 4 ★★★

Itävalta » Tiroli » Telfs

5 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Hyvä 5 arvioinnit
Ruim huis, prima uitzicht. Mooie nette woning, zeer gebruiksvriendelijk, gratis wifi: zeer zwak signaal, bbq ontbrak, keukengerief minimaal en onvoldoende, werd ook niet aangevuld na opmerkingen
alkaen EUR 588,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR2880.275.1

Lomatalo Panorama 1 ★★★★

Kroatia » Istria » Labin

4 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Erinomainen 1 arvostelu
Talo ja pihapiiri vastaa hyvin kuvausta ja on jopa lupauksia parempi. Talo on erittäin siisti ja hyvin varusteltu. Keittiöstäkin löytyy kaikki tarpeellinen. Kummankin makuuhuoneen sängyt olivat erinomaisia .Varsinkin näköala merelle on todella hieno. Paikkakuntana Labin on hyvä yhdistelmä autenttista vanhaa ja toimivaa uutta.
alkaen EUR 694,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR8110.101.1

Lomatalo Bernardi ★★★

Kroatia » Etelä-Dalmatia /saaret » Korčula/Lumbarda

8 Henkilöä / 4 Huoneita / 3 Makuuhuoneita

Erinomainen 6 arvioinnit
Super miejsce, przemili gospodarze, piękne widoki, dobrze wyposażona willa, wszędzie blisko This is our second stay here and we loved it once again! It's quiet and peaceful away from the crowds but 2 mins by car into Lumbarada. The view, the swimming, the spacious accommodation are all outstanding. One small recommendation would be a fan in the bedrooms. Another fantastic holiday , thank you!
alkaen EUR 642,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: CH3920.230.11
10%

Lomahuoneisto Zur Matte B ★★★★★

Sveitsi » Valais » Zermatt

8 Henkilöä / 5 Huoneita / 4 Makuuhuoneita

Erinomainen 15 arvioinnit
Upea kohde. Ainoa miinus oli kahvinkeittimen puute. Isossa asunnossa pitäisi olla keitin, josta saa suurelle ryhmälle kahvin yhdellä kertaa. équipement sommaire:manque de luminaires dans le living et salle à manger, puissance des ampoules nettement insuffisante pour lire
Henkilökohtainen palvelu sisältyy vuokraan. Tässä loma-asunnossa nautit paikallisen palvelutoimistomme yksilöllisestä palvelusta paikan päällä. Palvelutoimistosta voit noutaa avaimet sekä vinkit loma-alueen palveluista. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, kun haluat apua loma-asuntosi kanssa tai esimerkiksi ideoita lomallesi. Riippuen kohteesta, tarjoamme myös erilaisia lisäpalveluja, kuten: polkupyörän, lastenvaunun, rollaattorin, segwayn vuokraamista sekä veneretkiä tai lentokenttäkuljetuksen tarpeittenne mukaan. Ota yhteyttä palvelutoimistoomme lomakohteessasi kysyäksesi lisäpalveluista. Henkilökuntamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi.
Official classification of the Swiss Tourism Federation
alkaen alkaen EUR 2 527,00 säästä 10% EUR 2 274,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR4900.300.1

Lomatalo Frasena ★★★★

Kroatia » Keski-Dalmatia » Trogir

10 Henkilöä / 7 Huoneita / 5 Makuuhuoneita

Erinomainen 4 arvioinnit
Wir waren eine Gruppe von 10 Personen und haben uns von Anfang sehr wohl gefühlt. Die Zimmer waren toll und das gesamte Haus geschmackvoll eingerichtet. Es hat uns an nichts gefehlt. Die Außenanlage war sehr gepflegt. Wir alle waren traurig, dass dieser Kurzurlaub vorbei war. Hyvin varusteltu koti ison perheen käyttöön, upeat näkymät ja hyvä kunto
alkaen EUR 1 796,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR5340.102.2

Lomahuoneisto Marija ★★★

Kroatia » Keski-Dalmatia /saaret » Brač/Supetar

7 Henkilöä / 4 Huoneita / 3 Makuuhuoneita

Erinomainen 4 arvioinnit
Die Unterkunft entsprach in vollem Maße meinen Vorstellungen. Ein großes Dankeschön den Vermietern!!! Sie waren sehr nett, freundlich und hilfsbereit. Der absolut beste Urlaub in Kroatien (davor waren wir in Umag und Pula). Nach 14 Tage wollten alle noch länger bleiben. Landschaft, Strand und Unterkunft sind nicht zu übertreffen. Der Pool ist das absolute Highlight. Waren mit 6 Erwachsenen und einem Kind dort. Unterkunft völlig ausreichend für diese Personenanzahl. 2 Bäder vorhanden so das es auch morgens etc. keinen Stress gab. Keine 5 Minuten bis zum schönsten Strand in Supetar. Direkt am Strand eine sehr nette Strandbar mit leckerer Pizza und Karlovaco Radler :-) Die anderen 5 Strände waren uns zu überfüllt und ekelig. XXX und XXX Einkaufsmarkt innerhalb 5 Min. gut mit Auto zu erreichen, frische Brötchen morgens vom Bäcker der ebenfalls max. 5. Min zu Fuss entfernt ist. Hafen, Restaurants, Bars etc. auch alles gut innerhalb von 10 bis 15 zu Fuß zu erreichen, je nachdem wohin und was man möchte. Freudig überrascht waren wir von der vorhandenen Waschmaschine (stand nicht bei Buchung in Beschreibung) diese ist schon sehr hilfreich wenn man mit 7 Personen unterwegs ist. Handtücher gab es nicht nur wöchentlich frische, sondern alle 3 Tage. Mega freundlich sind die Vermieter des Hauses. Diese erkundigten sich regelmäßig ob alles ok sei etc., sie brachte uns sogar 2 mal etwas von ihren kroatischen Köstlichkeiten. Schlüsselübergabe und -abgabe völlig reibungslos. Abreise war sogar früh morgens möglich (weil wir die erste Fähre erwischen wollten). Also für uns alle (45, 44, 26, 21, 20, 16 und 11 Jahre) der perfekte Urlaub den ich ohne Einschränkung absolut weiter empfehlen kann.
alkaen EUR 789,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: CZ3911.100.1
10%

Lomatalo Zhorska ★★

Tsekki » Etelä-Böömi » Plana nad Luznici

4 Henkilöä / 2 Huoneita / 1 Makuuhuoneita

Hyvä 3 arvioinnit
Pro dva lidi naprosto dostačující a pohodlné ubytování v klidné části Plané. Prostorná a udržovaná zahrada. Majitel velmi vstřícný. Vybavení kuchyně sice starší, ale pokud nechcete stávit čas u plotny, tak vyhovující. Chyběl nám přístup na Internet. Das Ferienobjekt stellte sich genauso dar, wie es zuvor beschrieben worden war. Es gab zudem einen freundlichen Empfang durch den Vermieter, der glücklicherweise gut Deutsch sprach, was die Eingewöhnung deutlich erleichterte.
alkaen alkaen EUR 244,00 säästä 10% EUR 220,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR4000.401.1

Lomatalo Mare ★★

Kroatia » Pohjois-Dalmatia » Starigrad-Paklenica

4 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Erinomainen 6 arvioinnit
Schönes gepflegtes Ferienhaus. Einrichtung passend, es ist alles da was man braucht. Einziger Nachteil, es gibt keine überdachte Terasse. Bei Regen geht man immer in die Nässe. Vermieter waren sehr nett. Velice hezké místo, krásně prožitý čas dovolené. Koupání, kajak, skalní turistika. Velice příjemní majitelé. Ubytování bez jediné chybičky :) Děkujeme !
alkaen EUR 694,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: IT5548.101.1

Lomatalo Nest ★★★★

Italia » Umbria » Penna in Teverina

4 Henkilöä / 2 Huoneita / 1 Makuuhuoneita

Erinomainen 9 arvioinnit
Mit der Unterkunft waren wir grundsätzlich zufireden. Leider mussten wir bereits am ersten Tag feststellen, dass der vertraglich zugesicherte Internetzugang nicht funktionierte. Trotz sofortiger Information an die Besitzerin, wurde in den 3 Wochen keine Störungsbehebung organisiert. Teilweise fehlende Bedienungsanleitungen zu Geräten. Wir waren sehr überrascht, über den sehr hohen Energieverbrauch (800 kWa in 3 Wochen) trotz sparsamen Einsatz! Zu Hause verbrauchen wir einen Drittel davon. Sehr schönes Ferienhaus. Wie beschrieben bzw. besser! Aussenanlage Top! Gerne wieder!!
alkaen EUR 754,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR2603.117.1

Lomatalo Lungera ★★★★

Kroatia » Istria » Štinjan

8 Henkilöä / 5 Huoneita / 4 Makuuhuoneita

Erinomainen 6 arvioinnit
Bolig med høy standard og god plass. Enkel overtakelse og avlevering av nøkler, og XXX gav god informasjon om alt man spurte om. Hyggelig liten nærbutikk like ved. Forhåndsbestilte leiebil på flyplassen og hadde et enestående opphold i rolige omgivelser. Romslig bolig med alt som trengs på kjøkken, i grillhus og ellers. Barna koste seg veldig i bassenget som hadde fin størrelse. Piękny dom, nowoczesny, czysty i przestronny. Duży teren Dość daleko do morza Mało kanałów TV Dobry internet
alkaen EUR 1 708,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: IT5250.56.2

Lomahuoneisto Podere La Torre ★★★

Italia » Toscana Chianti » Certaldo

5 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Erinomainen 4 arvioinnit
Les propriétaires sont très accueillants, généreux et de bons conseils. Le panorama est sublime, la terrasse est très appréciée. Le logement est typique de la Toscane. Nous recommandons cette location. Apartament w bardzo dobrej lokalizacji (na uboczu, a jednak niedaleko, 20 minut spaceru, do starego miasta i centrum). Brak zastrzeżeń co do apartamentu. Mili i komunikatywni gospodarze. Polecam!!!
alkaen EUR 467,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: IT5370.800.1

Lomatalo La Fornace ★★★

Italia » Toscana Siena » Roccastrada

6 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Hyvä 10 arvioinnit
Fantastic week in this beautiful villa and in Roccastrada overall. Yard of the villa is very nice with pool and stunning views. Inside the villa you find pretty much everything you could ask for, at least we didn't miss anything. Owner XXX is just pure sunshine - lovely and helpful person. What can I say...10 out of 10 for this destination and accommodation! Hyvä ja rauhallinen sijainti keskellä pelto-/rinnemaisemaa, öisin täysin pimeää. Säät & talo voivat olla melko viileitäkin (kevät), koska kohde on n.500m korkeudella ja rakennus on kiveä. Roccastradan keskuksen palvelut lähellä (öisin siirtymä pimeä) ja edullinen hintataso.
alkaen EUR 757,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: ES5720.377.1

Lomahuoneisto Los Naranjos ★★★

Espanja » Costa del Sol » Marbella

4 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Hyvä 3 arvioinnit
Estamos muy conformes con el apartamento, las comodidades, la limpieza, y no faltaba nada, nos sentimos muy a gusto, y nos gustio la tranquilidad del lugar. Lo recomendaria sin lugar a dudas!! Gracias!! Al final todo estuvo bien, considerando que nos avisaron con muy poco tiempo del cambio de apartamento , pues el que habíamos contratado había llovido bastante y tenía estropeado el calentador de agua caliente y fue está la razón del cambio. Estaba más lejos de la casa de nuestra familia pero en coche todas las distancias son salvables. XXX nos atendió bien y fue amable y el apartamento contaba con todo lo necesario. Lo único a destacar son las almohadas bastante malas, lo demás bien.
alkaen EUR 557,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR4720.502.1

Lomatalo Villa Silvana ★★★★

Kroatia » Keski-Dalmatia » Rogoznica/Ražanj

9 Henkilöä / 5 Huoneita / 4 Makuuhuoneita

Erinomainen 3 arvioinnit
Dom zgodny z opisem, wygodny, świetnie wyposażony, przestronny taras ze wspaniałym widokiem. Świetne miejsce na wypoczynek. Bardzo miły i pomocny gospodarz. Perfekt für einen Familienurlaub,alles vorhanden ,Küche sehr gut ausgestattet
alkaen EUR 1 526,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: ES9484.115.1

Lomatalo Urb Tres Turons ★★★

Espanja » Barcelona – Pohjois-rannikko » Arenys de Munt

9 Henkilöä / 6 Huoneita / 5 Makuuhuoneita

Erinomainen 10 arvioinnit
Iso talo korkealla mäellä. Mutkikastie perille joka viikonloppuisin moottoripyöräilijöiden ja pyöräilijöiden suosiossa. Rauhallinen alue jossa ei palveluita.Iso uima-allas ja pelihuone sekä ulkopelikenttä plussaa. Vorteile: relativ ruhig, gelegen in nicht touristisch frequentierter Wohnbebauung Nachteile: Beschattungsmöglichkeit auf Terrasse zu knapp, unbedingter Bedarf der Fahrzeugnutzung um Einkäufe bei nächstmöglichem Supermarkt erledigen zu können ...
alkaen EUR 1 656,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: FR8800.397.1

Lomahuoneisto Héraclès ★★★

Ranska » Côte d'Azur » Nizza

6 Henkilöä / 3 Huoneita / 2 Makuuhuoneita

Hyvä 6 arvioinnit
Nous nous apprétions à vous envoyer un message. En effet l'appréciation est très favorable, tant au point de vue des prestations excellentes que de la situation en ville. L'organisation pour la remise des clefs et la fourniture du kit entretien parfaite.Premiere expérience d'échange très satisfaisante.Merci. Bra boende där (nästan) allt fanns.. Nära till strand, fräsch lägenhet. Nära till centrum, trevlig terass och mataffärer runt hörnet. Det enda vi saknade var AC, blev varmt i sovrum.
Henkilökohtainen palvelu sisältyy vuokraan. Tässä loma-asunnossa nautit paikallisen palvelutoimistomme yksilöllisestä palvelusta paikan päällä. Palvelutoimistosta voit noutaa avaimet sekä vinkit loma-alueen palveluista. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan, kun haluat apua loma-asuntosi kanssa tai esimerkiksi ideoita lomallesi. Riippuen kohteesta, tarjoamme myös erilaisia lisäpalveluja, kuten: polkupyörän, lastenvaunun, rollaattorin, segwayn vuokraamista sekä veneretkiä tai lentokenttäkuljetuksen tarpeittenne mukaan. Ota yhteyttä palvelutoimistoomme lomakohteessasi kysyäksesi lisäpalveluista. Henkilökuntamme toivottaa teidät lämpimästi tervetulleeksi.
alkaen EUR 657,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR4910.304.2
15%

Lomahuoneisto Villa Meri ★★★★

Kroatia » Keski-Dalmatia » Trogir/Okrug Gornji

5 Henkilöä / 4 Huoneita / 3 Makuuhuoneita

Erinomainen 5 arvioinnit
Apartament dobrze wyposażony. Cudny widok z tarasu. Przemili właściciele. Wspaniała lokalizacja. Czegóż oczekiwać więcej. Barbara Super jederzeit wieder
alkaen alkaen EUR 971,00 säästä 15% EUR 825,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: HR5330.104.5

Lomahuoneisto Mila ★★★★

Kroatia » Keski-Dalmatia /saaret » Brač/Sutivan

6 Henkilöä / 4 Huoneita / 3 Makuuhuoneita

Erinomainen 4 arvioinnit
Mycket fin lägenhet med 3 sovrum och 2 badrum plus extra liten toalett. Stort allrum/kök och balkong mot havet. Lagom pool men också nära havet och en mycket trevlig stadskärna med en liten hamn. Vi reiste 6 stk og var super fornøyd med både leilighet og område rundt. Fantastisk#
alkaen EUR 657,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla
Kohdenumero: IT9000.300.1

Lomahuoneisto Giardino delle Palme ★★★★

Italia » Sisilia » Palermo

2 Henkilöä / 4 Huoneita / 1 Makuuhuoneita

Erinomainen 3 arvioinnit
Grüne Oase mitten in einer hecktischen Stadt. Tolle Aussicht auf umliegende Berge und das Meer. We had a great week in Palermo staying in this beautiful apartment right in the middle of Palermo close to Politeama square. Our host welcomed us at the bus station and helped us with our luggage. There is a charming elevator; the apartment is on the top floor. The terrace offers a magnificent view. There are hundreds of plants as well, like a small botanical garden. It's a comfy apartment you like coming back to after a day of walking around. Many thanks to our charming and friendly hosts.
alkaen EUR 657,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla