Loma Sisiliassa

Kerro kaverille

Sisilia on Välimeren suurin saari ja Italian autonominen alue. Sisilia on täydellinen kohde auringossa viihtyvälle matkailijalle. Saaren historia on varsin monikulttuurinen, ja tänä päivänä saarella on nähtävissä sen afrikkalaiset, eurooppalaiset ja intialaiset vaikutteet. Nauti oman lomatalon yksityisyydestä ja tutustu seutuihin joilla Arkhimedes opetti, Paulus saarnasi ja joilla sekä normannit, arabit että roomalaiset ovat hallinneet. Omassa, vuokratussa lomatalossa asetut mukavasti tähän maisemaan, jossa rennot rannikkopaikkakunnat sijaitsevat tulivuori Etnan juurella.

Auttaaksemme lomasuunnittelussa olemme tehneet lomaesimerkin omatoimisesta viikon lomamatkasta Sisiliaan. Vuokraa Interhomelta loma-asunto ja varaa itse sopivimmat lennot ja vuokra-auto. Hintaesimerkissä on mukana oma huoneisto, lennot ja vuokra-auto viikoksi – ja juuri sinun toiveittesi mukainen lomaohjelma. Vertaa Interhome-loman laatua ja hintaa valmismatkoihin!

 

Syysloma Sisiliassa - 552 €/henkilö


Omatoiminen teemamatka neljälle Sisiliaan, sisältäen oman huoneiston lennot ja auton. Siracusa, Sisilia, ajalla 10.10.-17.10.2017.

- lennot (finnair.fi) Helsinki-Catania-Helsinki 1392 €
- vuokra-auto viikoksi, 149 €
- 2 huoneen huoneisto, kohde IT9480.360.2, 664 €

Hinta yhteensä neljältä 2.205 €, eli 552 €/henkilö!
(varaustilanne 4.4.2017, laskelman hinnat sitoumuksetta)
Huom! Omatoimilomaesimerkki, jossa varaat itse sopivimmat lennot ja vuokra-auton.Katso lisää esimerkkejä Interhome omatoimilomista

★★★★★  Erittäin hyvätasoinen, laadukas kalustus ja varustus, ylellinen ja viihtyisä sisustus.

★★★★  Hyvätasoinen, mukava kalustus ja varustus, laadukas ja viihtyisä sisustus.

★★★  Mukava, keskitasoa parempi kalustus ja varustus, viihtyisä sisustus ilman ylellisyyttä.

★★  Normaalia paikallista loma-asuntojen keskitasoa, asianmukainen kalustus ja varustus.

★  Yksinkertaisesti ja niukasti kalustettu ja varustettu, vaatimaton mukavuus ja sisustus.

Kohdenumero: IT9480.360.2

Lomahuoneisto La Rosa ★★★

Italia » Sisilia » Siracusa

4 Henkilöä / 2 Huoneita / 1 Makuuhuoneita

Hyvä 2 arvioinnit
Die Aussenanlagen ist sehr gepflegt. Küchenaustattung lässt zu wünschen übrig. Restaurants leider keine im Umkreis von ca.3km Poolbenutzung nur mit Bademütze.... wo gibts denn das noch ? EXTERIEUR MAGNIFIQUE LE CONTROLE N AVAIT PAS ETE FAIT POUR LA CLIM (la télécommande n'avait pas de pile) + PAS D INFO CONCERNANT LES MOUSTIQUES! l appartement était très sombre car les fenêtres en hauteur
alkaen EUR 635,00 per kohde / 7 yötä mahdolliset lisäkulut
Kohdetiedot
Poista Tallenna / Vertaa

Näytä kartalla